Site logo

Creatief en innovatief

Aquaconseil heeft zich sinds de oprichting in 2000 ontwikkeld tot een deskundig en strikt onafhankelijk adviseur. Onze missie is het integraal adviseren op onze vakgebieden. Met onze vakkennis en ervaring, verworven in binnen- en buitenland, hebben wij ons ontplooid tot specialist op het gebied van grondwater en milieu.

Kernelementen van onze organisatie zijn innovatie en creativiteit, gekoppeld aan een hoge mate van deskundigheid, integriteit en kwaliteitsbewustzijn. Wij specialiseren ons in problemen die om oplossingen vragen die buiten de bestaande kaders liggen. Juist daarin bewijzen wij keer op keer onze waarde voor onze opdrachtgevers.

Bij de uitvoering van onze projecten maken wij gebruik van de modernste middelen, en kunnen wij een beroep doen op een keur van externe adviseurs. De helft van onze werkzaamheden voeren wij uit in de Benelux, daarnaast werken wij in diverse Afrikaanse en Arabische landen zoals Burkina Faso, Guinee-Bissau, Soedan, Egypte en Tsjaad, Algerije, Egypte, Saoedi-Arabië en Qatar.